Οινοποίηση με κρυοεκχύλιση και ανάπτυξη γηγενών ζυμομυκήτων. Ζύμωση 2 μηνών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες παρουσία ψιλής λάσπης. Κατά την διάρκεια της ζύμωσης προστίθεται επιλεγμένη ρητίνη πεύκου για μικρό χρονικό διάστημα και κατόπιν απομακρύνεται.
Έχει κιτρινωπό χρώμα που ενισχύεται από λεμονί ανταύγειες. Αρώματα πεύκου και πυρηνόκαρπων φρούτων κυριαρχούν στην μύτη. Λίγο πιο πίσω διακρίνονται ίχνη λεβάντας και μαστίχας. Στόμα γεμάτο με διακριτική οξύτητα και αρωματική επίγευση.
Ποικιλία: Ασύρτικο
Ακλοολικός τίτλος: 13%
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ): Πλαγιές Κιθαιρώνα